top of page

Jai Thornell

Nominerad till talesperson

Företagare och utbildningsledare inom personlig utveckling, coaching och terapi.


Jag är 60 år, bor i Skåne med min fru Samya och har hela mitt liv drivits av värdegrunder om att alla människorna har lika värde, vikten av demokratiska rättigheter och att vi alla är bröder och systrar som för en tid bevistar moder jord. Allt levande liv ska därför respekteras och skyddas och måste gå för ekonomisk vinning och makt. Enhet för mig är den vägen. Att vi hittar hem i oss själva och kan leva sida vid sida med allt levande på ett värdigt och kärleksfullt sätt.


Det jag önskar bidra med som förändring i Enhet är att vi blir bättre på att tydliggöra enskilda ståndpunkter rörande frågor som dyker upp i samhället. Det gör det lättare tror jag för människor att förstå sådant som annars kan uppfattas som abstrakt i partiprogram och vision. Jag känner att vi ska kunna bemöta mindre enskilda frågor från media och andra på ett tydligt sätt. Det är också viktigt för mig att vi förmedlar vad vi är för, inte vad vi är emot.


Mina hjärtefrågor är hälsofrihet och basinkomst då dessa är grundläggande fundament för hälsa, frihet där välmående går för pengar och där alla ges utrymme för att skapa de liv de önskar.

Jai Thornell
bottom of page