top of page

Artiklar

  • Enhet

Enhet enligt Gunilla - Valet 2022

Gunilla Wigertz har en lång erfarenhet av Enhets grundläggande tankar, visioner och historia eftersom hon har varit med i Enhet så gott som från start. Under årens lopp har hon verkat som partisekreterare, varit styrelseledamot, kontaktperson för Norrköping & Östergötland, kandiderat för Enhet till Norrköpings kommunfullmäktige och som riksdagskandidat för Enhet i sex riksdagsval.

Parallellt har Gunilla antingen haft anställningar, drivit eget företag eller både och. Hon är bl.a. utbildad personalvetare och arbetar nu i Norrköping och online som livs- och relationscoach samt stress- och traumaterapeut med EFT som verktyg.

Relationer har varit en röd tråd och präglat hela Gunillas liv. Hennes passion är att få möta människor i meningsfulla samtal t ex kvinnocirklar, ge livs- och relationscoachning samt EFT-behandlingar. Hon föreläser också om inre utveckling, harmoniutveckling, parrelationer och kommunikation bl.a. med hjälp av Non-Violent Communication. Gunillas hjärtefrågor är: Yttre fred genom inre frid, äldreomsorgen, frihet och verklig demokrati.

Hör och se på denna intervju med Gunilla Wigertz.

Filmat och redigerat av Anna Böhlmark.


#SpridEnhet #val2022 #Valsamverkan #Enhet

757 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page