top of page

Artiklar

  • Enhet

Enhet enligt Gunilla - Valet 2022

Gunilla Wigertz har en lång erfarenhet av Enhets grundläggande tankar, visioner och historia eftersom hon har varit med i Enhet så gott som från start. Under årens lopp har hon verkat som partisekreterare, varit styrelseledamot, kontaktperson för Norrköping & Östergötland, kandiderat för Enhet till Norrköpings kommunfullmäktige och som riksdagskandidat för Enhet i sex riksdagsval.

Parallellt har Gunilla antingen haft anställningar, drivit eget företag eller både och. Hon är bl.a. utbildad personalvetare och arbetar nu i Norrköping och online som livs- och relationscoach samt stress- och traumaterapeut med EFT som verktyg.

Relationer har varit en röd tråd och präglat hela Gunillas liv. Hennes passion är att få möta människor i meningsfulla samtal t ex kvinnocirklar, ge livs- och relationscoachning samt EFT-behandlingar. Hon föreläser också om inre utveckling, harmoniutveckling, parrelationer och kommunikation bl.a. med hjälp av Non-Violent Communication. Gunillas hjärtefrågor är: Yttre fred genom inre frid, äldreomsorgen, frihet och verklig demokrati.

Hör och se på denna intervju med Gunilla Wigertz.

Filmat och redigerat av Anna Böhlmark.


768 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page