top of page

Artiklar

Enhet startar Politiskt Skifte

Uppdaterat: 23 jan. 2022

Enhet har tillsammans med Socialliberalerna startat ett nytt historisk initiativ som enar politiska partier och organisationer på en och samma valsedel, men där var parti fortsätter att föra sin politik som vanligt. Denna valsamverkan heter Politiskt Skifte. Läs mer om detta initiativ nedan.

Detta enar splittrade röster och ger folk mod att rösta med hjärtat då chansen att komma in i riksdagen är större, speciellt i dagens klimat där missnöjet med dagens politik är större än någonsin.

Det är dags för ett politiskt skifte i Sverige, var med och sprid detta till landets alla hörn och skapa en trend som leder oss ända in i riksdagen!

Vi samtalar med andra politiska partier och organisationer om att enas under ett flagg, men skriv gärna till de ni följer för att väcka intresset ännu mer.

Vill du har politiskt skifte? Dela detta, skriv egna inlägg om varför, kommentera på nyheter och informera media, tala med era vänner och familj. Är ni med i andra partier, säg till dem att bli en del av Politiskt Skifte!


I styrelsen för Politiskt Skifte ingår:

Vitek Ronovsky, ordförande (Enhet)

Maria Thunholm, vice ordförande (Socialliberalerna)

James Brocka, sekreterare (Socialliberalerna)

Vide Geiger, kassör (Enhet)

Eric Westerberg, suppleant (Enhet)

Nick Olsson, suppleant (Socialliberalerna)

709 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Enhets årsmöte och medlemsdag

Enhet kallar alla medlemmar till årsmöte lördagen den 22:a april 2023 kl. 13-18. Årsmötet följs av medlemsdag söndagen 23:e april. Årsmötet och medlemsdagen kommer att hållas på Zoom över internet. Pr

bottom of page