Susanna Nova

Ledamot

Jag var involverad i Enhet tillsammans med Ulf och Gunilla i starten i början av nittiotalet, då som 22 åring. Jag är glad att vara tillbaka efter en livsresa på 30 år då jag mest bott utomlands och iakttagit Sverige lite på distans.

Jag startade mitt första företag när jag var 14 och har varit entreprenör sedan dess, vilket har vaskat fram visdomen om hur vi kan leva med en påtaglig frihet och kreativitet mitt i ett system som många gånger inte verkar vilja det bästa för oss människor.
Jag har också format och levt i olika typer av sammanhang under hela mitt vuxna liv där ett helhetstänk inom hälsa, skönhet, relationer och kreativitet varit ledstjärnan.

Jag älskar att utforska nya sätt att återuppfinna den mänskliga berättelsen genom samarbeten baserade på återkoppling till naturens rytm, djupt lyssnande, autentiska möten, naturligt firande och genom att designa det dagliga livet med en verklig känsla av magi.

Just nu bor jag i Göteborg med min dotter som är 17 år för att stötta hennes tid på gymnasiet, men lever livet på landet så mycket jag kan samtidigt tillsammans med vackra nätverk av vänner mitt i planerna för att köpa gård. Jag är verksam som vägledare för människor i förändring genom mitt företag Spirited Living.

Susanna Nova