top of page

Gunilla Wigertz

Nominerad till talesperson

Jag har en lång erfarenhet av Enhets grundläggande tankar, visioner och historia eftersom jag har varit med i Enhet så gott som från start samt lever tillsammans med Enhets grundare, Ulf Wåhlström. Vi har dessutom en 20-årig son.

Under åren har jag verkat som partisekreterare, styrelseledamot, kontaktperson för Norrköping & Östergötland, samt kandiderat för Enhet till Norrköpings kommunfullmäktige och som riksdagskandidat för Enhet i sex riksdagsval.

Parallellt har jag haft anställningar, drivit eget företag eller både och. Jag har bl a erfarenhet av rese- och turistnäringen, socialt arbete och administration. Nu för tiden arbetar jag som relationscoach och EFT-terapeut.

Allt liv består av relationer. Relationer har varit en röd tråd genom hela livet. För mig har det inneburit att utveckla relationen till mig själv i förhållande till alla jag möter. Min passion är att få stödja människor i meningsfulla samtal t ex i mitt jobb, via kvinnocirklar, kurser och i andra sammanhang, bl a Enhet. Jag föreläser också om inre utveckling, harmoniutveckling, parrelationer och kommunikation, det sistnämnda med hjälp av Nonviolent Communication.

Allt jag gör, gör jag samtidigt för Enhet som parti och för enhet i det lilla och i det stora. I Enhet kom jag hem. I Enhet finns alla mina egna visioner och mål. I Enhet kan jag fortsätta sprida budskapet om kärlek och enhet. Både via mitt skrivande och genom att åka ut i landet och erbjuda föredrag och samtal om Enhet för alla intresserade.

Mina hjärtefrågor är det inre och yttre freds- och frihetsarbetet. Jag vill bidra till att förverkliga visionerna om att inre frid ger yttre fred, samt att alla ska ha största möjliga frihet – endast begränsad av alla andras lika rätt till samma frihet.

Gunilla Wigertz
bottom of page