top of page
Sanna Nova Emilia

Sanna Nova Emilia

Talesperson

Mamma till två barn på jorden och ett i himmelen
Hypnoscoach, Livsinspiratör, Föreläsare & Författare

www.sannanovaemilia.se

Min stora passion är att stötta människor i att läka det sårade barnets präglingar och växa i sin självkärlek. Att bli till sina egna kärleksfulla föräldrar så att vi människor kan leva lika trygga och fria som vi en gång föddes.

OM MIG
Mitt brinnande intresse genom livet har varit att förstå vårt mänskliga inre och de djupare aspekterna av att vara människa på jorden.
När jag mötte Enhet för första gången 2010 blev jag fullständigt hänförd av att få möta mina egna visioner och drömmer samlade på samma plats. Drömmarna om det mer medmänskliga och kärleksfulla samhälle som jag hade burit inom mig hela livet.
Under mina tidigare aktiva år i Enhet satt jag dels i valberedningen, i styrelsen, i
partiprogramsgruppen där skolfrågan var mitt stora brinnande engagemang. Jag blev även vald till det som då kallades för Språkrör och fungerade som samordnande kontaktperson för Enhet i Hudiksvall och Gävleborg inför valet 2014. Jag avsade mig uppdraget som Språkrör efter en tid, då jag brände ut mig i min starka vilja att rädda världen.

Jag fick omvärdera mina incitament och upptäckte att jag under hela mitt liv hade försökt rädda världen i ett försök att ge mig själv ett värde jag redan hade. Jag hade försökt befria världen för att befria mig själv, men jag insåg att allting började med mig. Att jag behövde börja med att ge det jag längtar efter till mig själv. Kärlek, trygghet och frihet. Att jag behövde börja med att vara det jag vill ha. Ifrån den tryggheten och kärleksfulla friheten önskar jag nu bidra till Enhet igen.
Jag är uppvuxen i en dysfunktionell och emotionellt instabil familj med både psykisk ohälsa, missbruk och medberoende. Jag kände tidigt i mitt liv att jag egentligen inte hörde hemma här på jorden utan att jag kom ifrån en värld av mycket mer kärlek. Nu vet jag att jag är här för att skapa den världen.

Alla mina trauman genom livet har varit mina allra största gåvor. Jag har utforskat det mänskliga lidandets innersta och yttersta väsen och jag vet nu att vårt lidande handlar om vår tro på separation. Om tron på att kärlek är något som ligger utanför oss som vi behöver förtjäna. Om tron på att vi är något annat än kärlek.

MINA 4 HJÄRTEFRÅGOR
1. Skolan - Våra barn och ungas hälsa och välmående

2 . Holistisk, Psykisk och själslig hälsa

3. Ett jämlikt samhälle där alla har samma värde

4. Ett nytt ekonomiskt system & Basinkomst

Vitek Ronovsky

Vitek Ronovsky

Talesperson

Jag är 35 år och bor med min fru och våra två barn i en by i södra Dalarna. Jag är religionsvetare, waldorflärare, facilitator och social entreprenör med stark passion för att bygga broar och nät som förbinder människor och visioner.

För mig representerar Enhet en unik holistisk kraft på den svenska politiska scenen. När jag för första gången läste Enhets visioner och program blev det som många andra beskriver - en förälskelse som fortsatt att vara. För mig förenar Enhet alla de viktigaste grenarna inom det nya paradigmet som föds på jorden.

Mina hjärtefrågor är:
Deltagardemokrati. Om vi ska lyckas behålla mänskliga rättigheter och demokratiska principer behöver vi utveckla demokratins former.

Lokal resiliens. Att stärka självförsörjning i lokalsamhällen är en av de viktigaste politiska punkterna.

Holistiskt samhälle. Så länge vår människosyn bygger på materialism kommer vi inte kunna undvika tillväxtparadigmet. Alla våra beslut behöver basera sig på en bred helhetssyn som tar hänsyn till alla aspekter av verkligheten.

Basinkomst. Vågar vi tro på människans inneboende potential? Är meningen med livet att tjäna pengar eller förverkliga sina drömmar? Och vad berikar samhället mest?

Att utveckla Enhets partiprogram:
Jag skulle definitivt vilja ha med ekocidlagen som garanterar naturens rättigheter och begreppet resiliens när det gäller hållbarhet och utveckling av lokalsamhällen.

Gunilla Wigertz

Gunilla Wigertz

Talesperson

Jag har en lång erfarenhet av Enhets grundläggande tankar, visioner och historia eftersom jag har varit med i Enhet så gott som från start samt lever tillsammans med Enhets grundare, Ulf Wåhlström. Vi har dessutom en 20-årig son.

Under åren har jag verkat som partisekreterare, styrelseledamot, kontaktperson för Norrköping & Östergötland, samt kandiderat för Enhet till Norrköpings kommunfullmäktige och som riksdagskandidat för Enhet i sex riksdagsval.

Parallellt har jag haft anställningar, drivit eget företag eller både och. Jag har bl a erfarenhet av rese- och turistnäringen, socialt arbete och administration. Nu för tiden arbetar jag som relationscoach och EFT-terapeut.

Allt liv består av relationer. Relationer har varit en röd tråd genom hela livet. För mig har det inneburit att utveckla relationen till mig själv i förhållande till alla jag möter. Min passion är att få stödja människor i meningsfulla samtal t ex i mitt jobb, via kvinnocirklar, kurser och i andra sammanhang, bl a Enhet. Jag föreläser också om inre utveckling, harmoniutveckling, parrelationer och kommunikation, det sistnämnda med hjälp av Nonviolent Communication.

Allt jag gör, gör jag samtidigt för Enhet som parti och för enhet i det lilla och i det stora. I Enhet kom jag hem. I Enhet finns alla mina egna visioner och mål. I Enhet kan jag fortsätta sprida budskapet om kärlek och enhet. Både via mitt skrivande och genom att åka ut i landet och erbjuda föredrag och samtal om Enhet för alla intresserade.

Mina hjärtefrågor är det inre och yttre freds- och frihetsarbetet. Jag vill bidra till att förverkliga visionerna om att inre frid ger yttre fred, samt att alla ska ha största möjliga frihet – endast begränsad av alla andras lika rätt till samma frihet.

Talespersoner

bottom of page