top of page
Anders Backensved

Anders Backensved

Ordförande

Jag är uppvuxen i en liten by där det var nödvändigt att hjälpas åt. Genom att hjälpas åt, och på så sätt vara beroende av varandra, skapades en stor trygghet. Jag ser som min framtidsvision att komma nära varandra och hjälpas åt på många plan.
Detta sätt vill jag applicera på lokal-, regional-, riks- och globalnivå

Lisbeth Richardson

Lisbeth Richardson

Ledamot

Min personliga samhällsvision, som leder mig framåt och som jag satt ord på är...

 ”Ett hållbart och kreativt samhälle med hälsosam friväxt”.
En vision grundad på kärlek till allt liv. 

För att skapa denna vision började jag ta ansvar för mig själv, min del av samhället, gräva och agera utifrån där jag står i min medvetenhet
och där jag lever och verkar. 

Adrian Albinsson

Adrian Albinsson

Suppleant

Första gången som jag läste Enhets partiprogram så kände jag hur rätt det kändes, hur väl det stämde överens med min ideologiska vision om hur samhället borde vara. Jag drömmer om ett samhälle som inte drivs av ekonomisk tillväxt och makthierarkier. Jag drömmer om en värld som skapar de förutsättningar som krävs för verkligt välbefinnande, hälsa, självförverkligande, frihet, överflöd, harmoni. En värld i enhet med naturen och människans verkliga inre meningsfulla behov.

Hannah Meyer Sjöblom

Hannah Meyer Sjöblom

Ledamot

Lärare och beroendeterapeut som idag arbetar med transformationssamtal. Är gift och mamma till fyra barn. Jag tycker att Enhet står för de positiva förändringar som vårt land och hela vår värld behöver. Enhet står på en grund av kärlek och jobbar för männniskors rätt till frihet, hälsa och fredlig gemenskap.

Anders Axner

Anders Axner

Kassör

Till utbildningen är jag civilingenjör och är pensionär. Jag är också pappa och morfar.

Jag mediterar dagligen och håller kropp och sinne i form.

Enhet är ett fantastiskt parti som har en politik som hjärtat gillar och hjärnan förstår - politik för människans behov på naturens villkor.


Konrad Swenninger

Konrad Swenninger

Ledamot

Yogalärare, människorättsförespråkare och månskensbonde som driver Färjås Yogaretreats i Vallda, söder om Göteborg.

Ulla Skog

Ulla Skog

Suppleant

Min hemort är en liten by utanför Uppsala där jag bor tillsammans med Mats som är min sambo sedan 40 år. Vi har två vuxna döttrar och 4 barnbarn. Barnbarnen är mina superkompisar och vi leker loss i timmar när vi ses.

På vår tomt odlar vi grönsaker med målet att vara självförsörjande. Där finns också bärbuskar, fruktträd och i växthuset växer det tomater och gurka.

Styrelsen

bottom of page